Černý trh

http://s20.postimg.org/8m01z53ex/ern_trh.png

Objevte výjimečné předměty, které můžete dát svým koním, abyste je vylepšili!

Nový hráč Vyhrazeno pouze pro hráče s méně než 30 odslouženými dny

Název Cena Popis
Hříbě Gaïa 1pas Již jste se postarali o svého koně, ale chcete ještě hrát? Použijte tento předmět pro narození nového hříběte. Můžete si vybrat plemeno a pohlaví a zbarvení koně. Rovněž dostanete 20 růstových bodů, které budete moci použít.
Obchodní klíč 2pasy S Obchodním klíčem nezažijete žádná další omezení. Můžete: využít všech způsobů prodeje koní, darovat a vyměňovat předměty z Černého trhu (pokud jste vyplnili emailovou adresu), vytvořit vlastní jezdecké centrum, vytvořit 2 chovné farmy
Profesionální trenér 1pas Pomocí Profesionálního trenéra můžete dokončit trénink vašeho koně během okamžiku. Tak bude váš kůň ve výborné kondici pro závody. Toto vylepšení může být použito jen na dospělé koně, kteří mají genetický potenciál nižší než 80% genetického potenciálu nejlepších koní ve hře. Profesionální trenér funguje jen u koní, kteří se narodili po 24.04.2012.

Výkon - aby ze sebe Vaši koně vydali opravdu vše

Název Cena Popis
Chronův časovač Chronův časovač 2pasy Chronův časovač umožňuje Vašim koním dělat pokroky dvojnásobnou rychlostí, a tak zakončit svůj trénink již v mladém věku. Dovednosti, které Chronův časovač ovlivňuje, jsou jízda, trénink a učení v soutěžích. Uvědomte si, že Chronův časovač nezdvojnásobí dovednosti, které Váš kůň bude moci získat. Pouze mu umožní zdvojnásobit jeho rychlost učení.
Morpheovy paže 3pasy Morpheovy paže Vám umožňují uložit svého koně ku spánku a nechat ho stárnout kolikrát budete chtít, aniž byste spotřebovali růstové body. Tuto věc lze použít jen u koní starších 3 let. Povšimněte si dobře: vliv Morpheových paží na nesmrtelné koně končí ve věku 30 let. Když tohoto věku dosáhnou, nelze již dále koně nechávat neomezeně růst. Samozřejmě, že koně s Morpheovými pažemi již nadále nenacházejí růstové body.
Kámen mudrců Kámen mudrců 3pasy Kámen mudrců dává nesmrtelnost kterémukoliv koni, kterého si vyberete! Protože je to velmi vzácný kámen, jeho cena je výjimečná. Nesmrtelní koně se během svého života reprodukují. Nesmrtelnost se nepřenáší na hříbata, protože je určena výlučně pro koně, na nějž byla aplikována.
Nyktin balíček Nyktin balíček 6pasů Nyx, bohyně noci, Vám umožní zvýšit výkon jednoho z Vašich koní tím, že Vám dává možnost nechat ho růst, aniž byste používali růstové body, učinit ho nesmrtelným a trénovat ho dvakrát tak rychleji. Kromě toho Vám Nyx ještě nabízí svou hvězdu. Ta Vám umožní probouzet Vašeho koně v 6 hodin ráno namísto v 8. Získáte tak více času se svým koněm během dne. Tento předmět můžete dát koním, kterým je 18 nebo více měsíců. Tímto způsobem nebudete muset používat růstové body a nebudete muset čekat na denní stárnutí koní, neboť již budou mít Morpheovy paže.
Roh hojnosti Roh hojnosti 1pas Roh hojnosti je nacpán poklady jen a jen čekajícími na to, až se vysypou ven... Pokaždé, když nějaký otevřete, naleznete peníze, nebo třeba předměty z Černého trhu či růstové body! Můžete také objevit nějaké vybavení pro Vaše koně. Zkuste štěstí a otevřete Roh hojnosti!
Kus oblaku Kus oblaku 1pas Kus oblaku je v důsledku své vzácnosti a křehkosti čímsi nedocenitelným. Síla tohoto kusu oblohy se s ničím jiným nedá srovnat, protože Vám umožňuje cestovat zpátky v čase. Tím, že svému koni podáte Kus oblaku o 4 měsíce omládne a navíc získáte dva růstové body!
Balíček Kusů oblaku 5pasů 20 Kusů oblaku je pouze pro jednoho koně. Můžete je dát pouze koni, na kterého jste použili balíček. Pouze koně a poníci starší 5 let, kteří ještě nedostali 20 Kusů oblaku, mohou mít tento balíček.

Přizpůsobení - dodá Vašim koním unikátní styl

Název Cena Popis
Balíček Harmonie Balíček harmonie 2pasy Balíček Harmonie Vám nabízí všechny dostupné možnosti úpravy vzhledu Vašeho koně. Zároveň získáte unikátní výhodu: můžete změnit krajinu koně kolikrát budete chtít, protože získáte neomezený Heliův paprsek. Pouze koně se zbarvením, které je kompatibilní s Heliovým paprskem, mohou použít balíček Harmonie. Zároveň musí být starší 18ti měsíců.
Zlaté jablko Zlaté jablko 1pas Přizpůsobte si svého koně a vyberte si nové zbarvení navržené ostatními hráči. Tato zbarvení jsou naprosto úžasná, tak neváhejte!
Heliův paprsek Heliův paprsek 1pas Heliův paprsek Vám umožňuje umístit koně do nádherné krajiny vytvořené ostatními hráči. A navíc Váš kůň bude šťastný a jeho morálka bude vždy 100%. Vracejte se sem často – nové krajiny se průběžně přidávají! Heliův paprsek můžete použít na koně, kteří jsou minimálně 1 rok a 6 měsíců staří
Krev Medusy Krev medusy 1pas Krev Medusy je velmi vzácným produktem, který se těží ze dna oceánu. Je zdrojem všech pegasů, což jsou okřídlení koně. Tito pegasové se dokáží reprodukovat, avšak jejich hříbata jsou normální koně. Krev Medusy můžete podávat pouze dospělým koním a poníkům. Zlaté jablko má větší moc než Krev Medusy. Dáte-li svému koni Zlaté jablko a on se poté změní na Pegase, ponechá si zbarvení Zlatého jablka a křídla se na něm neobjeví.

Reprodukce - pro zajištění výkonnosti potomků Vašich koní

Název Cena Popis
Heřin balíček 3pasy Bohyně Hera Vám umožňuje reprodukci, tím že Vám nabízí předměty, které pak můžete použít na svých klisnách. Získejte dvojčata s vrozenými dovednostmi zvýšenými o 50%. Vyberte si jejich zbarvení ze zbarvení schválených pro jejich plemeno díky Heřinu právu. Upozornění! Heřin balíček je třeba na klisnu aplikovat ještě před jejím připuštěním a platí jen pro jedno připuštění!
Slzy Afrodité Slzy Afrodité 1pas Slzy Afrodité mohou o 50% zvýšit vrozené dovednosti potomků Vaší klisny zrozených po její další březosti. Klisny, jimž podáte Slzy Afrodité, si pečlivě vybírejte. Vrozené schopnosti závisejí na kvalitě rodičů a pokud rodiče nejsou dostatečně dobří, pak takoví nebudou ani jejich potomci. V takovém případě nemá cenu Slzy Afrodité plýtvat, protože v podstatě akorát přijdete o jeden pas. Slzy Afrodité pak spolu s Proutkem plodnosti budou mít vliv na dvě hříbata, která se narodí.
Diova hromová tyč Diova hromová tyč 1pas Diova hromová tyč Vám umožňuje změnit pohlaví Vašich koní. Březí klisně a valachovi nemůžete dát tento předmět.
Proutek plodnosti Proutek plodnosti 1pas S proutkem plodnosti porodí Vaše klisna identická dvojčata, až bude příště březí. Cena ohřebení se nemění.

Bonus - pro vylepšení dovedností a kondice Vašeho koně

Název Cena Popis
Poseidonův balíček Poseidonův balíček 3pasy Za každé bouře Poseidon vytrousí nějaké šupiny, které jsou pečlivě schraňovány pro výrobu sedlářského zboží. Toto sedlářské zboží pak koním, kteří jej mají na sobě, dodává velké množství Poseidonovy síly. Váš kůň vlastní výbavu, díky které dosahuje stejné výkonnosti v klasických i westernových soutěžích. Koně, kteří mají Poseidonovy podkovy, uzdu a sedlo získají Poseidonovy šupiny, které přidávají bonus ve všech dovednostech.
Bonusový balíček Bonusový balíček 2pasy S tímto balíčkem se Váš kůň stane šampionem! Získáte bonusy, které Vám umožní postavit se těm nejlepším ve hře.
Voda mládí Voda mládí 1pas Voda mládí Vašeho koně neomlazuje, avšak umožňuje mu stárnout po jednotlivých měsících, namísto po dvou měsících najednou. Znamená to, že Váš kůň bude žít déle! Voda mládí nezvýší učenlivost Vašeho koně. Úrovně tréninku, které by dosáhl za dva měsíce, s vodou mládí stále dosáhne za dva měsíce. Umožní Vám o koně pečovat dvakrát tak dlouho a máte-li hřebce, umožní dvojnásobné množství nabídek připouštění. Koni lze dát až od věku 2 let.
Černá orchidej Černá orchidej 1pas Černá orchidej vrací Vašemu koni plné zdraví, energii a morálku.
Pandořina skříňka Pandořina skříňka 1pas Pandořina skříňka Vám umožňuje oživit koně, kterého si vyberete, a vrátit mu zdraví a energii na 100%. Resuscitovaní koně se rodí ve stejném stavu v jakém byli, když pošli. Koně převyšující věkem 25 let resuscitovat nelze, protože pošli v pokročilém věku a již pokojně odpočívají v Nebi.

Další předměty které nelze koupit za pasy

Název Popis
Philotino pohlazení Philotino pohlazení Philotes, bohyně jemnosti, Vám dává příležitost 1x za den navíc pohladit Vašeho koně. Můžete tak ještě více zvýšit jeho energii.
Apollonova lyra Apollnova lyra Apollonova lyra Vám umožňuje přizpůsobit si jména Vašich koní a přidat barvy a malé obrázky. U koní, kteří mají Apollonovu lyru, můžete změnit jejich jméno kolikrát jen budete chtít.
Balíček Kentaur Balíček Kentaur Balíček Kentaur umožní získat výstroj pro westernové soutěže. Kůň musí být alespoň 3 roky starý.
Atalantin balíček Atlantin balíček Atalantin balíček umožní získat výstroj pro pravidelné soutěže. Kůň musí být alespoň 3 roky starý.
Plutův pergamen Plutův pergamen Díky Plutovu pergamenu bude Váš kůň produkovat Equus namísto trusu. Dokud bude žít, vyděláte tak každý den trochu peněz na přilepšenou. Každý kilogram trusu je přeměněn na 40 . Proto kůň, který obvykle vyprodukuje 4 kg trusu, vydělá 160 Equus pokaždé, když zestárne!
Achillova pata Achillova pata Achillova pata odstraní starosti s ukládáním koně ku spánku. Pakliže uložíte koně ku spánku příliš pozdě, nebo s minimem energie, probudí se druhý den v takovém stavu, jako byste ho uložili ku spánku s alespoň 20% energie a před 22 hodinou. Uvědomte si, že kůň stále nemůže provádět žádné akce po půlnoci.
Croesova štěstěna Croesova štěstěna Croesova štěstěna zdvojnásobuje šanci nalezení pamlsků nebo bonusů při provádění akcí s koněm. Takže například naleznete 2x více tub maziva či tuřínů
Hypnova přikrývka Hyponova přikrývka S Hypnovou přikrývkou můžete uložit Vašeho koně ku spánku venku a ne v jeho boxu. To znamená, že ho můžete uložit ku spánku, i když není zaregistrován v žádném jezdeckém centru!
Diamant Diamant Diamanty jsou speciální předměty a lze je použít v obchodě, na Černém a Tajném trhu (použitím 10 diamantů namísto pasu) pro získání více peněz do chovatelské rezervy nebo rezervy jezdeckého centra, pro získání růstových bodů, pro zlepšení dovedností některých božských koní.
Hestiin dar Hestiin dar Vám dává 100% jistotu narození jednorožce bez ohledu na čas připouštění. Samozřejmě klisna jednorožce musí být připuštěna hřebcem jednorožce stejného plemene.
5. prvek Díky této položce se Vašemu novému koni dostane "prvkového" zbarvení náhodně vybraného z následujících 5: Vzduch, Voda, Oheň, Země a Kov. Tato zbarvení jsou dodávána spolu s vylepšením dovedností Vašeho koně.
Výzva Titánů Hrajte výzvu Titánů, abyste získali skvělé dárky! Ihned jak tento předmět použijete, objevíte první dárek. Pak máte dvě možnosti. Pokračovat a snažit se vyhrávat víc a víc dárků, nebo přestat a získat to, co jste již objevili. Uvědomte si, že pokud se rozhodnete pokračovat ve hře, štěstí se k Vám může obrátit zády... Je na Vás, abyste vybrali výhry v pravý čas! Budete moci získat předměty z ČT, Equus, růstové body, božské koně a možná ještě něco navíc!
Hermova okřídlená hůl Hermova okřídlená hůl Vám umožňuje získat jakýkoliv objekt z Černého trhu, bez ohledu na to, kolik stojí.
Pokladnice Pokladnice je mnohem lepší než Roh hojnosti! Pokaždé, když ji otevřete, naleznete předměty z Černého trhu a Equus. Můžete také nalézt růstové body a diamanty. A pokud zrovna budete mít štěstí, můžete vyhrát jeden z jackpotů: 1000 pasů, 1 000 000 Equus, 1000 růstových bodů.

Přidat komentář

Autor:

Text:

:) ;) B) :( :'(
:P :D XD *yes* *no*
:* :[ *rolleyes* *rofl* :O

Opište tento text:

CAPTCHA

Komentáře

12)  Simona  [05. 12. 2015 | 12:56]

Ahoj našla jsem hack na howrse kde se může navíšit max.2 000 000 eguus a max.200 pasů.Musíte mít více jak 50 odsloužených dní a alespoň 2 živé koně.
Jestli mi nevěříte tak se podívejte na můj účet stajinek
Hack se může používat max. jednou za měsíc.Informace mi posílejte na langara01@seznam.cz
Podmínky:
Přezdívka:
Heslo:
Počet pasů:
Počet eguus:

11)  tteerreezzaa  [24. 09. 2014 | 09:18]

Ahoj,jak se dá získat Hermova okřídlená hůl ?

10)  Titvik  [22. 06. 2014 | 15:03]

Titviklulukosik01 - 12 pasů tuším...

MacKenzie-star - stále na howrse je. Lze ji získat při nějakých akcích nebo ji lze najít ve výzvě titánů

9)  lulukosik01  [21. 06. 2014 | 18:24]

Neví někdo kolik stála pokladnice když se dala koupit? :)

8)  MacKenzie-star  [25. 01. 2014 | 21:33]

Ta pokladnice je pořád na Howrse?Jak ji získám?

7)  ari  [25. 12. 2013 | 19:34]

Není tady Černá perla.:(

6)  adlasekvlasek  [20. 12. 2013 | 13:53]

Hrozně bych chtěla tu pokladnici. :)
Moje ségra ji měla a měla v ní divokého koně. :D

5)  anickaptac5  [12. 12. 2013 | 17:51]

jj-tu pokladnici bych taky chtěla!! :*:*

4)  hallovater  [06. 10. 2013 | 16:31]

hallovaterTu pokladnici bych chtěla.:[:D*rofl*

3)  Kozisek171  [28. 07. 2013 | 14:02]

Kozisek171já chvi tu pokladnici:*

1 2   »